085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Balkon & Terras

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Wordt het niet eens tijd om jouw saaie balkon of terras te voorzien van een mooie groene look door er kunstgras neer te leggen? Als je geen grote tuin hebt, maar wel over een balkon of terras beschikt, kan je het echte buitenleven gevoel eenvoudig zelf creëren door je balkon of terras te bekleden met kunstgras. Zet dus ook je balkon of terras in het zonnetje met kunstgras!

 

Genieten

Zodra de weersomstandigheden weer beter worden, is het ook weer tijd voor de grote schoonmaak van balkon en terras. Een perfect moment om gelijk je balkon of terras eens lekker op te knappen. Kunstgras is zeer geschikt voor op balkon en dakterras en je hebt er geen omkijken naar want het blijft het hele jaar mooi. Een (kunst)grasmat op je balkon of terras heeft geen onderhoud, water of zon nodig. Kunstgras op het dakterras is daarnaast heerlijk zacht onder je voeten en ziet er fantastisch uit.

 

Uitermate geschikt

Al onze kunstgras soorten hebben een natuurlijke uitstraling en daardoor geeft het je balkon of terras als het ware een “upgrade”. Ervaar zelf ook het buitenleven gevoel door op je eigen balkon of terras lekker met je blote voeten in het (kunst)gras zitten. Een speciale kortpolige kunstgras wordt minder snel platgelopen en is dus uitermate geschikt voor balkon of terras.

 

Ondergrond

Het is niet aan te raden om het kunstgras op je balkon of terras direct op tegels te leggen, want tegels zijn hard en liggen vaak niet vlak waardoor na verloop van tijd de vorm van de tegels in het kunstgras te zien zijn. Verwijder dus eerst de tegels of strooi een laag zand van 1 a 2 cm op de tegels.

 

Leggen

Het aanbrengen van kunstgras op het balkon of terras is redelijk eenvoudig. Oneffenheden in de ondergrond kunnen worden opgevangen door het aanbrengen van een laag valdemping van ca. 10 mm . Deze onderlaag zorgt ook gelijk voor een nog comfortabeler en zachtere ondergrond. Een onderlaag onder je kunstgras werkt ook gelijk drainerend, waardoor het kunstgras op je balkon of terras na een fikse regenbui nog sneller droog zal zijn.

 

Praktisch

Het kunstgras kan met speciale kunstgraslijm vastgelijmd worden aan de ondergrond van je balkon of terras. Maar je kan het ook los op de ondergrond leggen en het alleen op de hoeken met sterke dubbelzijdig tape vast plakken of door een paar bloempotten op de hoeken  zetten, zodat het kunstgras ook bij harde windstoten netjes op zijn plaats blijft liggen. Op deze manier kan je de kunstgrasgrasmat op je balkon of terras ook weer eenvoudig losmaken, oprollen en opbergen of meenemen.

 

Advies

Mocht je nog vragen hebben helpen wij je graag verder met deskundig advies. Neem dus gerust contact met ons op. Kunstgras voor je balkon of terras bestel je bij kunstgrasdeals.nl  altijd veilig en vertrouwd. Dankzij onze snelle levering, kun je binnen 1 á 2 werkdagen al van de nieuwe look van je balkon of terras genieten. Wil je toch liever eerst een staal bekijken en beoordelen? Maak dan gebruik van onze gratis kunstgras stalen service.

 

Prijzen inclusief 21% BTW