085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Budget Kunstgras

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Budget kunstgras betekent niet  gelijk dat er ook ingeleverd moet worden op de kwaliteit. Want ook met ons budget kunstgras geef je aan je tuin of balkon een mooi en blijvend groen uiterlijk.

 

Scherpe prijzen

Om kunstgras voor iedereen toegankelijk te maken introduceren wij het budget kunstgras!      

Doordat wij onze producten in zeer grote hoeveelheden bij de fabriek zelf inkopen, hebben wij ook kunstgras voor de kleine(re) beurs. Wij kopen ons kunstgras zodanig groot in, dat wij de beste kwaliteit kunnen leveren tegen de meest concurrerende prijzen. Op die manier heb jij voor een messcherpe prijs een mooie kunstgrasmat in je tuin of op je balkon.

 

Eisen

Voor het aanleggen van bijvoorbeeld een sportveld, moet kunstgras aan strenge eisen voldoen en heeft elke sport zelf weer zijn eigen veiligheidsnormen. Maar gewoon voor op de camping in de voortent, een klein stukje op het balkon of om een gezellige buitensfeer te creëren op een feestje, is ons budget kunstgras perfect! Je betaalt nooit te veel en ook ons budget kunstgras gaat gewoon jarenlang mee.

 

Onderhoudsvrij

 

Met breedtes van 200 cm of maar liefst 400 cm bent je zo klaar met leggen. Je legt het budget kunstgras waar je het maar wilt en je kunt bij wijze van spreken al na enkele minuten genieten van een niet van echt te onderscheiden grasveld. We leveren budget kunstgras in natuurlijke tinten en ook ons budget kunstgras is onderhoudsvrij.

 

Kwaliteit

Ook met klein budget voor kunstgras in jouw tuin, is ons budget kunstgras absoluut aan te raden. Dit type kunstgras wordt ook regelmatig gekozen om eerst eens te wennen aan kunstgras. Ook in het budget kunstgras zitten kleine gaatjes in de onderlaag, waardoor er geen plassen op zullen ontstaan. Dit kunstgras is dus geschikt voor zowel een regenachtig als zonnig terras. Ondanks zijn lage prijs, doet dit budget kunstgras op het gebied van kwaliteit nauwelijks onder voor de duurdere versie. Ons budget kunstgras is namelijk naast goedkoop, van uitstekende kwaliteit.

 

Service

Natuurlijk is het ook niet zo dat je hoeft in te leveren op de service bij budget kunstgras. Wij leveren zeer snel en bieden een lange garantie op alle soorten kunstgras die we leveren, dus ook op ons budget kunstgras. We leggen je ook duidelijk uit hoe je het budget kunstgras het beste kan leggen.

 

Snelle levering

Indien je vragen hebt over ons budget kunstgras, dan staan wij voor je klaar. Bij ons kun je veilig online kunstgras bestellen en profiteer je van een uitzonderlijk snelle levering. Voor de meeste van onze bestellingen geldt dat ze binnen 1-2 werkdagen bezorgd worden.

 

Betrouwbaar

Als je dus snel en voordelig je tuin of balkon om wil toveren, bekijk dan ons assortiment budget kunstgras. Je betaalt bij ons nooit teveel en het kunstgras gaat jarenlang mee. Bovendien weet je zeker dat je het budget kunstgras koopt bij een betrouwbare en klantvriendelijke winkel en dat is wel zo’n prettig idee!

 

Onthoud dus onze slogan:  “ook ons budget kunstgras is groener dan bij de buren!”

Prijzen inclusief 21% BTW